Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Förbrukningsmaterial / Källsortering / Källsorteringsskärl / Papperskorg BRABANTIA Pedal Bo 2x30L vit

Papperskorg BRABANTIA Pedal Bo 2x30L vit

Artikelnummer:

212481

2 081

kr

/ st

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Produktvikt: 9889 g

Sortera och organisera enkelt och snyggt med denna pedalhink! Möt Bo Pedal Bin - Brabantias stora skönhet. Mjukstängande, superlätt att använda, stadigt och utrymmeseffektiv - den passar perfekt mot en vägg. Ett stort plus med 10 års garanti. Mjukstängande lock med ett enkelt tryck på pedalen. Idealisk för större sysslor och när du byter ut påsarna – låt locket stå öppet. Lätt att rengöra - urtagbara innerhinkar. Halkfri bas - skyddar golvet och håller pedalhinken stabil. Enkel avfallshantering utan spill – med stor öppning. 10 års garanti och service. CradletoCradle certifierad - Bronsnivå. Provpaket med medföljande PerfectFit-påsar (kod O) - passar perfekt i tunnan utan att den syns utifrån. Enkel att flytta runt – med stabila bärgrepp.

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart