Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Förbrukningsmaterial / Källsortering / Källsorteringsskärl / Papperskorg BRABANTIA NewIcon 3L matt

Papperskorg BRABANTIA NewIcon 3L matt

Artikelnummer:

212477

382

kr

/ st

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Produktvikt: 970 g

Sortera och organisera enkelt och snyggt med denna pedalhink! Pedalhinken med mjuk stängning och öppnas superlätt genom ett lätt tryck på pedalen. Det tränger inte ut några lukter genom locket efter att du fällt ner ner det. Enkel att rengöra - urtagbar innerhink. Non-slip skydd under - skyddar golvet och håller pedalhinken stabil. Provpaket medföljer PerfectFit-påsar (kod V) - passar perfekt i tunnan utan att den syns utifrån. 10 års garanti och service. CradletoCradle certifierad. Att göra bra är att må bra. NewIcon-pedalhinkarna är inte bara ikoniska skönheter, utan de är också pålitliga arbetare. Tack vare den unika mjukstängningsfunktionen stängs locket smidigt och väldigt tyst. Genom att köpa den här pedalhinken stöder du The Ocean Cleanup för att fullgöra sin vision - att befria världens hav av plast.

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart