Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Förbrukningsmaterial / Disk- och Torkmedel / Maskindisk / Handdisk BIO GEN ACTIVE 500ml

Handdisk BIO GEN ACTIVE 500ml

Artikelnummer:

211884

48

kr

/ st

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Produktvikt: 560 g

Bio Gen Active Handdisk är ett effektivt, koncentrerat och drygt handdiskmedel som innehåller Bio Gen Active, ett unikt miljö- och hälsooptimerat substrat baserat på fermenterad vassle. Produktens hudnära pH samt mjölksyran och mjölkproteinerna i Bio Gen Active gör den mild mot händer och material. Produkten har en frisk doft av citron och äpple. Bio Gen Active Handdisk har ett hudnära pH och innehåller naturlig mjölksyra och mjölkproteiner. Produkten klarar högt ställda krav för miljömärkning när det gäller parfymer, förpackning, företagets transporter mm. Samtliga ingående tensider är lätt nedbrytbara och produkten innehåller ett fåtal noggrant utvalda ingredienser. Produkten är märkt med Naturskyddsföreningens Bra Miljöval och har en IFRA godkänd parfym. Undvik kontakt med ögonen. Användningsområden: Bio Gen Active Handdisk är ett koncentrerat handdiskmedel för rengöring av porslin, glas och hushållsutrustning. Produkten är effektiv och dryg samtidigt som det hudnära pH samt mjölksyran och mjölkproteinerna i Bio Gen Active gör den mild mot händer och material. - Miljövänlig handdisk i 500 ml flaska - Utmärkt för kontoret och café/restaurang - Bra miljöval-certifierad rengöringsprodukt

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart