Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Förbrukningsmaterial / Dammsugare / Dammsugare / Mattsopare Dubbel 26,7x24,1x111,8cm

Mattsopare Dubbel 26,7x24,1x111,8cm

Artikelnummer:

150923

768

kr

/ st

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Produktvikt: 2008 g

Sladdlös mattsopare med två borstar. Den är tillverkad av robust ABS-plast och galvaniserat stål, vilket gör den mycket robust. Den är utrustad med två olika borstar som samlar upp smuts, smulor och damm i en dubbel avfallsbehållare på 0,6 liter. Tack vare de mjuka gummihjulen och borstarna anpassar den sig till olika ytor, vilket gör den lämplig för både släta golv och mattor med kort lugg. Dess bredd på 19 cm gör städningen snabb och effektiv. Du tömmer enkelt avfallsbehållaren med hjälp av flikar som öppnas med en enda tryckning. - Manuell golvsopare med två borstar - Dubbel avfallsbehållare med flikar - Bred sopningsförmåga på 19 cm - Utrustad med hörnborstar och bakre stötfångare - Mjuka gummihjul - Lämplig för släta ytor och mattor med kort lugg - Avfallsbehållarens kapacitet: 0,6 liter - Material: Stål, ABS-plast, gummi - Skaftlängd: 101,6 cm - Sladdlös - Färg: Svart

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart