Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Skola & Förskola / Bild och Form / Färgpennor - Jumbo / Färgpennor FABER-CASTELL Jumbo 156/fp

Färgpennor FABER-CASTELL Jumbo 156/fp

Artikelnummer:

187273

833

kr

/ fp

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Produktvikt: 3640 g

Färgpennorna Faber Castell Jumbo har klara och starka färger. Pennorna har breda och mjuka stift som passar perfekt för att skapa levande teckningar. Färgpennan Faber-Castell Jumbo är avsedd för att rita, färglägga och har en smidig sexkantig pennkropp som ger ett bekvämt grepp. Dessa pennor passar utmärkt för klassrum men även för egna konstprojekt. Pennorna är utformade för att passa perfekt i både små och stora händer. De är täckta av ett tunt lager lack som förstärker deras tålighet. Klassuppsättning innehåller: 24 st Classic-pennor i guld och silver 12 st Jumbo-pennor i 11olika färger Pennvässare - Pennvässare ingår - Brytsäkert stift - Sexkantig pennkropp - Täckt med ett lager lack - Färg på pennkroppen: 13 olika färger - Stiftfärg: 13 olika färger

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart